PROIECTE IMPORTANTE PENTRU MUNICIPIU, ÎN ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ DE MÂINE

PROIECTE IMPORTANTE PENTRU MUNICIPIU, ÎN ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ DE MÂINE

Consilierii locali se vor întruni mâine într-o nouă ședință extraordinară pe luna mai, pentru aprobarea unor proiecte de hotărâri importante pentru municipiul Giurgiu.

Primele patru puncte aflate pe ordinea de zi vizează depunerea scrisorilor de intenție pentru patru proiecte: 1)“Reconstruirea și punerea în valoare a siturilor cultural representative din Euroregiunea Ruse-Giurgiu”, cu obiectivul de investiții “Valorificarea zonei adiacente Cetății Giurgiu și integrarea acesteia într-un circuit turistic”, 2)“Dezvoltarea sistemului de transport în cadrul Euroregiunii Ruse-Giurgiu pentru o mai bună conectivitate cu rețeaua de transport TEN-T”, 3)”Valorificarea moștenirii cultural intangibile comune locale și europene prin muzee interactive“, cu obiectivul de investiții “Amenajarea și dotarea spațiului situate în Giurgiu, strada Mircea cel Bătrân, Bl. 92, parter, în scopul promovării patrimoniului cultural intangibil – EUROPEION”, 4) “Arte transfrontaliere care susțin turismul și tradițiile moștenite”.

Punctul 7 se referă la suplimentarea Bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2017 cu suma de 400.000 lei, bani ce vor fi folosiți pentru dezvoltarea sistemului de termoficare.

Alte două proiecte de hotărâri se referă la actualizarea numărului de locuitori ai municipiului ca plătitori ai taxei de habitat, respectiv modificarea și completarea HCL nr. 317/29.09.2016 privind Regulamentul pentru instituirea unor restricții de circulație în anumite zone ale Municipiului Giurgiu și a Contractului de colaborare privind eliberarea autorizațiilor de liberă trecere în Municipiul Giurgiu.

Ultima modificare: 11.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul STADIUL LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE A ȘOSELEI ALEXANDRIEI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.